Ervaringen

 

 

Top!

Ik heb 3 maanden mogen genieten van de begeleiding van Foodnfit. Ik ging lichamelijk goed vooruit dankzij de goede, persoonlijke begeleiding van Pim. Hij heeft er veel verstand van en brengt het over op een fijne manier!

Ivo Gulpers

Op een comfortabele manier naar resultaat.

Ik heb de samenwerking met Pim van FOODNFIT als zeer prettig ervaren. In een periode van 3 maanden heb ik mijn doel kunnen behalen. Met de juiste coaching en strategie heb ik dit kunnen doen op een manier die mij op geen enkel moment is gaan tegenwerken. Het doel die we in overleg hebben vastgesteld was realistisch maar uitdagend tegelijkertijd. Wat ik erg waardeerde was de commitment van Pim in dit traject en het meedenken aan oplossingen die het voor mij makkelijker maakten om er door heen te komen. Het mentale aspect wordt nog wel eens onderschat naar mijn idee, maar hierin ben ik goed ondersteund. Doordat Pim ook voldoende kennis heeft van zowel voeding als oefeningen geeft het vertrouwen dat je het juiste aan het doen bent. Daardoor kon ik het geduld bewaren en kwam het resultaat er binnen de geplande tijd. Zodra ik weer een nieuw doel heb ga ik bij FOODNFIT een traject aan waar ik vol vertrouwen in ga.

 

Brian Vermeer

 

 

Fijne gespecialiseerde aanpak!

Net dat extra steuntje in de rug voor het behalen van een fantastisch resultaat!

 

Joost Heeregrave

 

Na 2 maanden te worden begeleid door Pim heb ik veel geleerd over voeding. Met behulp van Pim en de Food app leer ik hoe ik mijn levensstijl kan veranderen zodat de kilo’s dit keer voorgoed wegblijven. Pim is realistisch in het stellen van doelen en blijft je voortdurend uitdagen. Al met al een top ervaring om samen met Pim mijn doelen te bereiken!

Pim is dan ook een aanrader voor iedereen.

ROBIN VAN HOLTEN

Ik heb het afgelopen half jaar Pim als PT gehad. Ik was nadat ik ernstig ziek was geweest behoorlijk wat aangekomen door bepaalde medicijnen en mijn activiteit stond ook op een zeer laag pitje. Ik heb met Pim op een heel prettige manier getraind en hij heeft mij weten te motiveren om mijn eetpatroon aan te passen en ook in het dagelijks leven veel actiever te zijn. Alle tips die ik heb gekregen neem ik mee in mijn verdere leven. Pim is een heel prettige coach geweest in alle opzichten. Stimulerend, begripvol en niet te pusherig. Teveel pushen zou voor mij averechts werken en dat voelde Pim goed aan. Pim heeft door zijn gedegen opleiding veel kennis van het lichaam en de spieren. Dat is fijn omdat je merkt dat Pim weet waarover hij praat. Dank je, Pim en veel succes in je werk als PT.

JEANNETTE KRAAYVANGER