Bietenwrap met geitenkaas-pesto-aubergine en abrikoos


FOODNFIT Receptenkaart

Naam: Bietenwrap met geitenkaas

Categorie: Hartig

Omschrijving: Lekkere warme lunch

Aantal porties: 1


Ingrediënten: No fairytales bietenwrap Pesto 25 gram Magere smeerkaas 30 gram Aubergine 50 gram Ui 25 gram Abrikoos gedroogd 25 gram Geitenkaas 75 gram

Garnituur/topping: Sla melange Ui Abrikoosjes Macro’s per portie:

Kcal:539 Koolhydraten:39,5 Eiwit:26,3 Vet: 29

Bereiding: Verwarm een panini ijzer. Snijd de aubergine in stukjes en rooster in een droge hete pan met wat peper en zout. Beleg een bietenwrap met smeerkaas en pesto(2/3). Leg de aubergine en plakjes geitenkaas in de wrap. Snijd wat abrikoosjes in stukjes en snijd uienringen. Leg dit over de geitenkaas en doe er nog wat pesto overheen. Rol de wrap op en gril mooi goudbruin onder het panini ijzer. Serveer met wat sla melange ui en abrikoosjes.


Eet smakelijk Pim