Redfruit cheesecake

Overheerlijke cheesecake met de nodige proteïne.




FOODNFIT Receptenkaart

Naam: Red fruit cheesecake

Categorie: zoet

Omschrijving: low kcal/high protein

Aantal porties: 8


Ingrediënten: Bodem: Fries roggebrood 200 gram Dadels zonder pit 10 stuks Roomboter 30 gram Citroenrasp ¼ Taart: Eieren 3 Eiwitpoeder vanille(caseine) 50 gram Eiwit 1 Arla skyr rood fruit 750 gram Kwark mager 150 gram Philledelphia light 200 gram Honing 1 el Sugarel(zoetstof) 1,5 el Garnituur/topping: Blauwe bessen/frambozen 100 Gram Munt naar wens Poedersuiker Macro’s per portie: 1/8

Kcal: 288 Koolhydraten: 31 gram Eiwit: 25.2 gram Vet: 10 gram

Bereiding: Verwarm de oven voor op 165 graden. Meng alle ingredienten van de bodem in een keukenmachine of blender. Bekleed een springvorm met bakpapier, verdeel het mengsel over de bodem en druk stevig aan. Zet min een uur in de koelkast .Ondertussen klop je met een mixer/keukenmachine het mengsel voor de taart tot een mooi glad beslag. Haal de taart uit de koelkast en giet het mengsel op de bodem. Bak de taart af in de oven. Afhankelijk van je diameter taartvorm.

24 cm 40 min 26 cm 35 min Als de taart klaar is zet je de oven uit en zet je de klep van de oven open. Laat de taart zo 2 uur staan en zet daarna een nacht in de koelkast. Serveer met. Rood fruit en muntblaadjes


Eet smakelijk Pim