Roseval aardappeltjes met tijm


FOODNFIT Receptenkaart

Naam: Roseval aardappel met verse tijm uit de oven.







Categorie: bijgerecht

Omschrijving: Passend bij iedere maaltijd.

Aantal porties: 2


Ingrediënten: Roseval aardappel 500 gram Ui 100 gram Wortel 100 gram Knoflook tenen 2 stuks Tijm naar smaak Grof zeezout naar smaak Vers gemalen peper. Olijfolie 1 el Garnituur/topping: Tijm Macro’s per portie:1/2

Kcal: 267 Koolhydraten: 46.3 Eiwit: 5.3 Vet: 7.3

Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden(hetelucht) Was de Roseval aardappeltjes en snijd door de helft. Was de wortel en snijd de wortel en ui in mooie grove stukken. Meng de aardappeltjes, knoflook , ui en wortel met een eetlepel olijfolie. Verdeel de aardappeltjes over een bakplaat of een ovenschaal met groot oppervlak. Serveer met verse kruiden en zeezout. Eet smakelijk Pim