ONTDEK MIJN UNIEKE FORMULE

Beter in je vel, meer energie en het lichaam waar je altijd van hebt gedroomd.

BENIEUWD NAAR MIJN AANPAK? PLAN HIERONDER EEN GRATIS 1-1 GESPREK IN

KLAAR MET TIJD VERSPILLEN EN READY VOOR VERANDERING?

  1. De meeste mensen leven ver onder hun ware potentie en kunnen hierdoor niet het leven leiden wat ze echt zouden willen.
  • Mijn doel is om samen met jou te basis te leggen voor een succesvol en gelukkig leven.


Ik weet namelijk dat je meer in je hebt dan je momenteel denkt. Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij eindelijk je droomlichaam behaalt, je meer energie en geluk zult ervaren en dit allemaal ook nog eens vast kunt houden? Wat zou er dan veranderen aan je leven?


Kennis is voor de meeste mensen niet het probleem. De meeste mensen weten namelijk wel wat ze moeten doen, maar toch lukt het ze niet om een resultaat te behalen en vast te houden. Je hebt tot nu toe gewoon nog niet een manier gevonden om jouw doelen te behalen, zonder in te hoeven leveren op jouw levensgeluk.


Maar dan kan je vandaag nog iets aan veranderen door met mij aan de slag te gaan. Ik ga je leren hoe je op een efficiënte manier jouw doel(en) kunt behalen, zonder in te leveren op alle leuke dingen die het leven te bieden heeft.

Met de coaching krijg je?

Wekelijkse feedbackvideo zodat we op tijd bij kunnen sturen en niet onnodig tijd verspillen.

WhatsApp contact zodat je niet alleen snel, maar ook een kundig antwoord krijgt op al je vragen.
Voedingsplan - advies die past bij je levensstijl en je leert hoe je jouw lichaam optimaal kunt voeden.
Trainingsplan - advies gericht op resultaat en afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en doelen.
Recepten database waar je leert smaakvol en makkelijk te eten zoals een chef.

WAAROM JE MIJ MOET GELOVEN?

''Practice what you preach'' is een term die je vaak voorbij ziet komen. De leefstijl die ik adviseer, leef ik zelf ook 365 dagen in het jaar. Je zal mij nooit iets van een cliënt horen vragen, wat ik zelf niet bereid ben om te doen. Dit is wie ik ben, dit is wat ik doe en wat ik over wil brengen.

TIJD OM ACTIE TE ONDERNEMEN!

SPECIALIST IN LEEFSTIJL & VITALITEIT

Een gezonde en vitale leefstijl zijn ALTIJD het fundament voor jouw leven. Als je ervoor zorgt dat dit fundament sterk is, springt dit over op alle andere vlakken in je leven en kan je echt gaan leven.

PERSOONLIJKE 1-1 COACHING

Ik durf de term ''persoonlijk'' bijna niet meer te gebruiken, omdat je het overal voorbij ziet komen .. maar het is wel een pijler die centraal staat binnen mijn coaching. Jij hoeft je niet aan te passen aan het traject, maar ik pas het traject aan op basis van jouw doelen, persoonlijke voorkeuren en leefstijl.

DE BASIS VOOR SUCCES

OPTIMAAL VOEDEN

Tijdens de coaching bouw je fundamentele kennis op over voeding. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik je niet alleen vertel WAT je moet doen, maar ook WAAROM.


Je gaat aan de slag met een schema voor jou op maat en leert hoe je jouw lichaam het beste kunt voeden.

KWALITATIEF TRAINEN

Je gaat aan de slag met een persoonlijk trainingsplan en gaat ECHT leren trainen in plaats van bewegen. Progressie is gegarandeerd door de constante feedback die je krijgt.


Kortom, je weet altijd wat je te doen staat en waarom. En alle fabels kunnen voor goed de prullenbak in.

MAXIMAAL LEVEN

Genieten van alles dat het leven te bieden heeft, zonder in te leveren op je resultaat. Vanaf nu ga je zelfverzekerd door het leven, en leer je te vertrouwen in jezelf en ben je een voorbeeld voor anderen.

Willem De Leest
Sinds ik met Pim als coach ben begonnen veel vooruitgang ervaren in mijn trainingen en ook op mentaal gebied! Qua voeding weet ik nu goed wat ik kan en soms moet eten om alles in evenwicht te houden. Denkt altijd goed mee wanneer het allemaal even niet lukt of wanneer je iets liever anders hebt in bijvoorbeeld je schema’s. 


Staat overal voor open en schenkt veel aandacht aan je. Kortom top trainer/coach!
Jochem Kwinten
Bedankt voor de coaching Pim! Voor mij persoonlijk was het een lastig traject omdat ik na 2 weken een blessure aan mijn achillespees opliep, maar daar zijn meteen de training- en voedingsschema's op aangepast. Zo ben ik uiteindelijk snel herstelt en een stuk fitter en sterker ben geworden.

Absoluut een aanrader voor iedereen die een betere versie van zichzelf wil worden!

BEN JE KLAAR VOOR ECHTE VERANDERING?

Veelgestelde vragen over coaching

Hoe ziet het contact eruit?

We hebben om de week een live contact moment, en je hebt dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp. Tijdens de live- coachingsessies gaan we echt dieper in op voeding, training en leefstijl en het WhatsApp contact is vooral om snelle vragen te stellen.

Kan ik ook een los schema kopen?

Nee! Ik ben er heilig van overtuigd dat alle drie de pijlers met elkaar verbonden zijn en daarom werk ik niet met losse's schema's.

Hoe lang duurt een traject?

Een traject is ALTIJD geheel vrijblijvend. Je hebt de mogelijkheid om het traject (maandelijks) stop te zetten. Dus mocht het traject niet bevallen, zit je er nooit lang aan vast.

Kan ik ook 1 op 1 training krijgen?

Zeker! Dit komt dan wel bovenop het ''normale'' coachingtraject, maar is zeker mogelijk. Als je een 1-1 gesprek met me inplant bespreken we samen de mogelijkheden.