MIJN PASSIE IS OM MET MENSEN DE BASIS TE LEGGEN VOOR EEN GEZOND & SUCCESVOL LEVEN

Sinds 2008 ben ik in verschillende keukens werkzaam geweest. In de loop der jaren kwam ik er door mijn passie voor sport en een gezonde leefstijl steeds meer achter dat het typische horeca leven niet voor mij was weggelegd. Energie was ver te zoeken, ik kreeg gezondheidsklachten en ik zat niet lekker in mijn vel. Tijd voor verandering dus….


Ik heb mij laten omscholen tot Personal trainer, en daarnaast heb ik nog een specialisatie opleiding tot krachttrainer gevolgd. Mede door deze opleidingen en 10 jaar persoonlijke ervaring beschik ik over de juiste kennis op het gebied van training, voeding, leefstijl en het vinden van de juiste balans tussen deze 3 componenten. Hier is dan ook DE blauwdruk van FOODNFIT ontstaan.


Een aanpak zonder poespas. Waar we samen terug naar de basis gaan, terwijl we zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Met de juiste uitleg die ervoor zorgt dat het effectief is en jij er de rest van je leven plezier en geluk van zult ervaren. Ben jij klaar om samen met mij een team te vormen en verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven en vitaliteit? Klaar met tijd verspillen en ready voor verandering?


10+ JAAR ERVARING

  • Personal trainer
  • Specialisatie krachttraining
  • Orthomoleculair adviseur

Mijn passie voor voeding en koken is altijd onverminderd aanwezig gebleven en ik ben hier tot op dag van vandaag nog veel en intensief mee bezig. Dit laat ik ook sterk terugkomen in mijn coachingstrajecten. 


Samen leggen we de basis voor een gezond & succesvol leven aan de hand van een persoonlijke aanpak.

Klaar met tijd verspillen en ready  voor verandering?